Verhuur

Bij Noorderlicht kan van alles, ook nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden: dineren, borrelen, vergaderen, het houden van een workshop, een netwerkbijeenkomst, presentatie of cultureel evenement. Wij zorgen, in alle scenario’s, voor een vaste zitplaats voor de gasten zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Noorderlicht beschikt over diverse binnen- en buitenruimtes die afzonderlijk of als geheel gehuurd kunnen worden.

Door de aangepaste capaciteit van Noorderlicht kan het zijn dat we werken met een omzetgarantie. Dit hangt af van de dag in de week, de tijd van de dag en het aantal personen van je groep. In de offerte wordt aangegeven of dit het geval is en wat de hoogte van de omzetgarantie zal zijn.

Restaurant

Capaciteit:
• Diner of lunch 60 personen
• Borrel 60 personen
• Theater met podium (maximaal 4x2m) 50 personen

De Entresol

Capaciteit:
• Diner of lunch 30 personen
• Borrel 35 personen
• Vergaderen (U-vorm) 15 personen

Zijterras met stretchtent

Capaciteit:
• Diner of lunch 60 personen
• Borrel 60 personen

Voorterras

Capaciteit:
• Diner of lunch 30 personen
• Borrel 35 personen

Noorderlicht exclusief

Capaciteit Noorderlicht exclusief:
• Diner 90 personen
• Borrel 100 personen

Evenement op locatie

Heeft u zelf een geweldige locatie, maar ontbreekt het aan inspiratie, expertise of tijd? Dan kan Noorderlicht de gehele organisatie op zich nemen.  Noorderlicht is in het bezit van mobiele barren, foodtrucks, DJ Piaggio en alle techniek om op uw locatie een (zakelijk) event te organiseren.

Lunch

Noorderlicht gelooft in lokaal, eerlijk en heerlijk eten: zo lekker mogelijk eten op een manier die de natuur respecteert. Tijdens partijen, feesten en evenementen verzorgt ons keukenteam de catering variërend van diverse snacks bij een borrel tot geheel verzorgde diners.

Om de logistiek van de keuken goed te laten verlopen, wordt er aan groepen groter dan 15 personen een groepsmenu aangeboden.

Diner

Noorderlicht heeft een bijzonder assortiment aan dranken. Waar mogelijk werken we met biologische producten en hebben we naast onze pilsener ook heerlijke speciaalbieren.

BBQ

We bieden groepen vanaf 30 personen, naast ons reguliere groepsmenu, ook de mogelijkheid om voor een BBQ-menu te kiezen.

We houden graag rekening met specifieke wensen en er kan altijd een aanbod op maat gemaakt worden.

Nacalculatie

Hierbij berekenen we achteraf de barrekening op basis van wat er daadwerkelijk is geconsumeerd door de gasten. Er kan eventueel een bedrag afgesproken worden, waarbij er een seintje gegeven wordt zodra dit bedrag is behaald.

Munten

Het is mogelijk om consumptiemunten af te nemen. De munten vertegenwoordigen een waarde van €3,20 en zijn in te wisselen voor een consumptie binnen het ‘Hollandse bar’ assortiment (bier, fris, huiswijn).

Vrij drinken (afkoop)

Hierbij kost het eerste uur vrij drinken bij een ‘Hollandse bar’ assortiment €10,50 p.p. Elk volgend uur kost €5,50 p.p. Hierbij geldt een minimale afname van 3 uur.
Daarnaast is het mogelijk een uurprijs af te spreken voor een assortiment naar wens met een prijs op maat.

Technieken en materialen

De zaalhuur van Noorderlicht is inclusief basisvoorziening licht en -geluid, basis meubilair, basis schoonmaakkosten en horeca personeelskosten. In sommige gevallen wordt er, bovenop deze huurprijs, een omzetgarantie gerekend. Alle prijzen zijn op aanvraag.

Speciale faciliteiten

Voor groepen die geconcentreerd willen vergaderen zonder de ‘reuring’ van onze horecazaak op de achtergrond, bestaat de mogelijkheid om bij onze buren van de GeWoonboot (gewoonboot.nl) af te spreken. Deze inspirerende, autarkische locatie ligt in het IJ naast ons terrein.