Kerstboom & Kampvuur

We maken het extra gezellig in deze donkere decembermaand. Ons terras is versierd met bomen, lichtjes en kerstmuziek! Geniet van warme choco, gluhwein en huisgemaakte lekkernijen bij het kampvuur. Natuurlijk kun je ook een boom (met kluit in pot) scoren voor mee naar huis.

We zijn er elk weekend van 12:00-17:00 uur (zaterdag en zondag) tot aan kerst.

Verkoop kerstbomen

De Servische Spar kerstbomen zijn tussen de 175-200 cm groot.
Ze kosten €35,- per stuk en staan met kluit in pot ingepakt voor je klaar (bij voorkeur contant betalen).

Winterse hapjes en take-away mogelijkheden
We hebben warme dranken, heerlijke huisgemaakte zoetigheden en snacks. Ook zijn er take away gerechten als bobotie en vega pies.

 

Kerst vier je samen bij Noorderlicht

Kom dit jaar samen met je geliefden lekker lang tafelen en genieten bij Noorderlicht! Tweede kerstdag zijn we geopend en serveert onze professionele keukenbrigade dit heerlijke feestelijke 4-gangen menu (zie onderstaande button) met bijpassende wijnen. Reserveer een tafeltje voor jou en je familie of vrienden, wij maken er een warm spektakel van met elkaar. 

Tijdens de decembermaand staat er nog veel meer feestelijks op de planning. Houdt onze socials goed in de gaten voor deze festiviteiten.

Wil je met je team het jaar feestelijk afsluiten? Of het nieuwe jaar knallend beginnen? Dat kan ook bij Noorderlicht! Speciaal voor groepen hebben we een shared dining en walking diner menu samengesteld. En in het nieuwe jaar zijn de borrelmogelijkheden eindeloos. Natuurlijk denken we graag met je mee, neem contact op via info@noorderlichtcafe.nl.

*Op kerstavond en eerste kerstdag zijn we gesloten.