reservations: 020-4922770
newsletter
facebook

NACHTMANAGER

Wij zoeken een geschikte nachtmanager voor gemiddeld 2 nachtdiensten per week in het weekend, eventueel aangevuld met andere avond- of dagdiensten in het restaurant of op festivals, feesten en evenementen.

Je bent gewend om de stabiele factor te zijn in een feestende menigte, blijft altijd nuchter en verantwoordelijk en hebt ervaring met het werk in een club, restaurant en/of op festivals/evenementen.
- Minimaal 2 jaar ervaring in horeca, nachtclub, op festivals of evenementen
- Geen bezwaar tegen nachtdiensten
- In bezit van sociale hygiëne certificaat
- Wonend in Amsterdam of directe omgeving
- Flexibel inzetbaar

Persoonlijk profiel:
- Stabiel, betrouwbaar
- Spontaan en sociaal
- Gastvrij en klantvriendelijk
- Ervaren in de horeca
- Je houdt van gezelligheid met collega's, maar houdt altijd de boel strak en onder controle
- Gewend om een groot en divers team aan te sturen
- Gewend aan het Amsterdamse nachtleven en alles wat daar bij komt kijken
- Gasten met een uitdagende attitude zijn voor jou geen probleem
- Je hebt het uithoudingsvermogen van een piraat.

Waarom wil je bij ons werken?
Noorderlicht is een icoon van alternatief Amsterdam, met een prachtig uitzicht aan het water. Een cultureel pareltje op de NDSM werf in Amsterdam Noord. Begonnen als klein, idealistisch eetcafé, uitgegroeid tot een grote, kleurrijke locatie met live muziek, groot terras in de zomer, restaurant, clubavonden, evenementen, festivals en bedrijfsfeesten. Elke dag is anders. Dynamisch en creatief zijn sleutelwoorden.

Wat wij bieden:
- Je wordt deel van een groot en heel gezellig team! Wij zijn een diverse familie van professionele creatievelingen.
- Als je talenten hebt, is de kans groot dat je die ook bij ons kunt inzetten. Doe je iets met muziek, licht, techniek, grafisch design, een festival act? Kans is groot dat je die talenten ook bij ons kunt inzetten.
- De mooiste werklocatie van Amsterdam: aan het IJ op de NDSM-werf
- Dynamische werkomgeving. Geen feestje is hetzelfde! Elke dag is hier anders. Vervelen doe je je nooit.
- Salaris naar functie en CAO op basis van leeftijd en ervaring.

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Stuur snel je CV en korte motivatie naar Bobbie: bobbie@noorderlichtcafe.nl
 
 
SOUSCHEF

Ben jij onze nieuwe souschef die ons keukenteam gaat versterken? Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen onze dynamische en groeiende organisatie!

Functieomschrijving souschef
Samen met de chef-kok en andere souschefs ben je verantwoordelijk voor de keuken en stuur je de overige koks en leerlingen in de keuken aan. Je hebt ervaring in leidinggeven en weet je collega’s te motiveren en stimuleren. Afhankelijk van het seizoen, geven jullie leiding aan een groep van 4 tot 12 medewerkers in de keuken.

Daarnaast ben je samen met de chef-kok en souschefs ben je verantwoordelijk voor calculeren, stocken, roosteren en de interne communicatie. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je houdt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne code (HACCP).

Het verbeteren van de service, kwaliteit en efficiency behoort tot een van jouw taken. Actief meedenken en initiatief nemen wordt in onze organisatie gewaardeerd en gestimuleerd.

Ervaring in een soortgelijke functie, BHV, sociale hygiëne en basiskennis computergebruik zijn een must . Leermeester en ervaring met het draaien van festival keukens of grote externe cateringen zijn een pré.

Wij bieden:
Wij bieden een prettige en inspirerende werkomgeving waar veel gebeurd. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden waarbij hard werken beloond en gewaardeerd wordt.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats halverwege maart. Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief naar graham@noorderlichtcafe.nl t.a.v. Graham Sydney.
 
 
 
 

titel

tekst
aanvang 19:30
datum