reservations: 020-4922770
newsletter
facebook
Noorderlicht zoekt weer personeel! 

Wil jij graag werken in de keuken of als clubmedewerker? Of zoek je een leuk bijbaantje in het weekend en tijdens vakanties? Wij zoeken nog versterking voor ons gezellige team!

Werk je graag in een dynamische, creatieve omgeving, ben je stressbestendig en hou je van hard werken? Wij zoeken per direct nog een nachtmedewerker (bar/supervisie), koks in opleiding, runners en keukenhulpen. Full-time of part-time. 
 
NACHTMEDEWERKER
Je bent een echte nachtbraker, bent gewend om de stabiele factor te zijn in een feestende menigte en hebt ervaring achter de bar, in een club, restaurant of op festivals/evenementen. Nachtdiensten geen bezwaar! Sociale hygiëne is een pré. 
 
Stuur je CV en korte motivatie naar Bobbie:
personeel@noorderlichtcafe.nl

RUNNERS

Zoek je een leuke bijbaan in het weekend en tijdens vakanties? Wij zoeken runners! Als runner word je ingezet op drukke dagen in het restaurant, op het terras en in de (buiten)keuken. Je brengt drankjes en gerechten naar de tafels, haalt glazen en helpt in de keuken met snacks bereiden. Geen ervaring noodzakelijk. Een actieve houding en willen leren is voldoende.  

Stuur je werkervaring en een korte motivatie naar Bobbie:
personeel@noorderlichtcafe.nl
 
KEUKEN
 
We zoeken per direct koks in de leer. Je kunt goed omgaan met drukte en stress, weet wat lekker is en kunt goed samenwerken in een team. 
 
Stuur je CV en korte motivatie naar Graham: graham@noorderlichtcafe.nl

We horen graag van je!

titel

tekst
aanvang 19:30
datum