reserveren: 020-4922770
nieuwsbrief
facebook
Noorderlicht zoekt bedienend personeel! 
 
Noorderlicht Café is op zoek naar mensen die het horecateam willen komen versterken. Ben je in staat om hard te werken, en aan een top team bij te dragen? Ben jij een echte horecatijger (in spe)? Vul dan dit formulier in en stuur die samen met je CV op naar personeel@noorderlichtcafe.nl, dan nemen wij zsm contact met je op! 
 Noorderlicht zoekt zelfstandige chefs! 

Ben jij onze nieuwe zelfstandig werkend kok die ons keukenteam gaat versterken? Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen onze dynamische en groeiende organisatie! Kijk voor meer informatie naar de functieomschrijving. Sollicitaties met motivatie en C.V. kunnen gestuurd worden naar chef@noorderlichtcafe.nl t.a.v. Peter. 
Noorderlicht zoekt keukenhulp 

Ben jij onze nieuwe keukenhulp die ons keukenteam gaat versterken? Wij zijn op zoek naar keukenkanjers die ter ondersteuning aan het team willen helpen met algemene keukenwerkzaamheden in het Noorderlicht Café. Denk hierbij aan mise en place, frituren, afmaken van de gerechten en het zelf bereiden van een aantal maaltijden. Sollicitaties met motivatie en C.V kunnen gestuurd worden naar chef@noorderlichtcafe.nl t.a.v. Peter. 

titel

tekst
aanvang 19:30
datum