reserveren: 020-4922770
nieuwsbrief
facebook
Noorderlicht zoekt personeel! 

Zin in een bijbaantje voor de zomer of liever gelijk full-time aan de slag? Mail dan naar personeel@noorderlichtcafe.nl!

Voor ons (zomer)team zijn we op zoek naar leuke, nieuwe medewerkers. Heb jij zin om te werken bij een van de allerleukste hotspots van Noord op de NDSM werf? We zoeken:
Keuken: 
Handige handjes en goede, gedreven afwassers zijn altijd welkom! Maar we hebben ook nog plek voor een zelfstandig werkend kok!


Bediening: 
je hebt horeca ervaring, bent gastvrij ingesteld en houdt ervan om bezoekers van Noorderlicht persoonlijk te ontvangen en te verzorgen. Door jou voelt iedereen zich thuis bij ons.

Bar: 
je weet hoe je goede cappuccino maakt, biertjes tapt en houdt je hoofd koel bij grote drukte.

Runner:
je bent “de olie in onze machine”; bijvullen, afruimen, drankjes wegbrengen & helpen bij de afwas vormen onderdeel van je takenpakket. Jij weet als geen ander de boel aan de gang te houden.
Het is hard werken bij ons maar ook superleuk met alle feesten en festivals die we organiseren of waar we onderdeel van zijn!
Boekhoud(st)er:
Noorderlicht  zoekt een flexibele boekhoud(st)er met uitgebreide ervaring in Exact Online. Het gaat om een ondersteunende functie en vervanging bij afwezigheid. Ervaring met loonadministratie is een pré (wij werken met Loon)
Taken:
Grootboekadminstratie
inkoopverwerking (deels geautomatiseerd)
Controle kas en verkoop
Rapportage opmaak 
Overige werkzaamheden:
verwerking personeelsdossiers, inkomende post, artiesten regelingen en verzuimadministratie

Deze functie is parttime voor ongeveer 12-18 uur per week. Ook freelance in te vullen.

titel

tekst
aanvang 19:30
datum