The Royal Goose Company

Psssst… het is geen gerucht de betere bitterbal komt uit de lucht!

Elk jaar worden er in Nederland duizenden ganzen geschoten om schade aan flora en fauna te voorkomen. Ook worden rond schiphol in verband met de luchtvaart ganzen geschoten.

Met het overgrote gedeelte van de vangst gebeurde vervolgens niets en dat vonden de oprichters van The Royal Goose Company erg jammer. Op deze manier wordt namelijk mooi en lekker Nederlands Wild verspild. Daarom kwamen zij op het idee voor een duurzame Royal Goose bitterbal, croquet en burger. 

De officiële introductie van The Royal Goose Bitterbal vond plaats in de nazomer van 2013 op het Haarlemse foodtruck festival. Na vele positieve reacties en te zijn benaderd door inkopers uit de restaurant industrie, werd in 2014 The Royal Goose Company opgericht. 

The Royal Goose Company levert alleen aan de horeca, wij serveren bij Noorderlicht de Royal Goose Bitterbal met een huisgemaakte saus erbij. Wij krijgen er energie van te kunnen werken met een Nederlands product van hoge kwaliteit met een duurzaam karakter! Laat je verrassen door deze duurzame snack van eigen bodem!